Aragones gol çalışması yaptırdı
Fenerbahçe, Hacettepe ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Aragones çalışmada oyuncularına güç, dayanıklılık ve gol çalışması yaptırdı..
Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde, Samandıra'daki kamp merkezinde gerçekleştirilen sabah antrenmanında sarı-lacivertliler, güç ve dayanıklılık çalışmaları yaptı.
Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda sarı-lacivertliler, güç ve dayanıklılık çalışmalarının ardından 3 gruba ayrılarak saha içine konulan bariyerler arasında çeşitli kombinasyonlarla gol vuruşları gerçekleştirdi.
Milli takımlarda bulunan futbolcuların yer almadığı antrenmana tedavileri süren Edu, Deivid ve Vederson da katılmadı. Ali, Tümer ve Selçuk ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşu ve egzersizler yaptı.
Fenerbahçe, Hacettepe maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı günün ikinci çalışmasıyla sürdürecek.