Anasayfa
Şikayetim Var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK İZLENENLER
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Einsteinin-teorisi-gercek-oluyor
04 Aralık 2008 / 17:36
Einstein'ın teorisi gerçek oluyor
Sarıyer’de kaybolan 10 genç bulundu. Bilim adamlarının yaptığı araştırma yaşadığımız evren dışında ikinci bir evren olduğunu ortaya çıkardı...
Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre gençler bu paralel evrene geçti. Einstein'ın ortaya attığı Paralel Evren bilim çevrelerinde yeniden tartışmaya açıldı.

Üniversite öğrencilerinin paralel evrene geçişlerini sağlayan Unilever yetkilileri konuyla ilgili şunları söyledi: Bu yıl 8.sini düzenlediğimiz IdeaTrophy ile gençlerle farklı bir deneyim yaşayacağız. Einstein'ın ortaya attığı paralel evren teorisinden yola çıkarak gerçek bir pazarlama yolculuğuna çıkacağız. IdeaTrophy yarışmamızda üniversite öğrencileri Ottenroc adını verdiğimiz yeni evrende yaratıcılıklarını gösterecekler.

Unilever'in üniversite öğrencileri arasında düzenlediği IdeaTrophy yarışması başlıyor. Bu yıl 8.si yapılan yarışma gençlerin hayal dünyalarını zorlayacak. Her yıl farklı bir Unilever markasıyla yapılan yarışmada gençler bu kez Algida'nın genç markası Cornetto için yarışacak.

Bu yıl 'yaratıcılık' sınır tanımayacak

IdeaTrophy yarışmasıyla gençlere “Bu bir oyun değil, oyun olamayacak kadar gerçek” sloganıyla seslenen Unilever, bu yıl ki paralel evren projesiyle yaratıcılıkta sınır tanımayacak. Katılımcıların kişisel yetkinliklerinin, yaratıcı ve stratejik düşünebilme becerilerinin gelişimine katkıda bulunan yarışma için 29 Aralık tarihine kadar fikirler toplanacak.

Finale kalan takımlar üç gün süren kampın ardından çalışmalarını Unilever Türkiye Yönetim Kurulu'na sunacak. Bir yarışmanın ötesine geçip gerçek hayatı deneyimleten IdeaTrophy'de, kazanan takım, Algida Global Marka Geliştirme Merkezi'nin bulunduğu, aynı zamanda Cornetto markasının doğduğu yer olan Roma'da Cornetto yöneticileriyle bir araya gelecek ve çalışmasını sunacak. Yarışmaya katılan öğrenciler çeşitli hediyeler kazanacak.
Her yıl bir Unilever markasıyla yapılan Unilever IdeaTrophy Fikir Yarışması 2001 yılında Omo, 2002'de Algida, 2003'te Lipton Ice Tea, 2004'te Dove, 2005'te Knorr, 2006 yılında Lipton, geçtiğimiz yıl Unilever'in satış ve satış geliştirme fonksiyonlarını yöneten Customer Development Departmanı'yla yapıldı. IdeaTrophy'de gençler bu yıl ise favori dondurma markaları 'Cornetto' için yarışmanın heyecanını yaşayacak.
ÜYE GİRİŞİ
RÖPORTAJ
YAZARLAR
VİDEO HABER
ANKET
Yerel seçimlerde hangi partiyi destekleyeceksiniz?
Adalet Ve Kalkınma Partisi
Anavatan Partisi
Büyük Birlik Partisi
Cumhuriyet Halk Partisi
Demokrat Parti
Demokratik Sol Parti
Demokratik Toplum Partisi
Milliyetçi Hareket Partisi
Saadet Partisi
Diğer
HABER BÜLTENİ