Anasayfa
Şikayetim Var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK İZLENENLER
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erol-Buyukburc-Onala-tutuldu-kaldi
05 Mayıs 2008 / 23:56
Erol Büyükburç Önal'a tutuldu kaldı
Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Erol Büyükburç, NTV'de katıldığı programda Ayşe Hatun Önal'ın büyüsüne kapıldı.
Ayşe Hatun Önal, NTV'de yayınlanan 'Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi?' programına konuk oldu. Programın bir diğer konuğu da Erol Büyükburç idi.

Önal'ın güzelliğine kapılan Erol Büyükburç, bir ara kendisine soru sorulduğu zaman kameralara Ayşe Hatun Önal'a bakarken yakalandı.

Önal'ın konuşmalarında 'entellektüel' yanlara dikkat çekerek bugünün şarkıcılarının kendilerini geliştirdiğini belirten Büyükburç, Önal'a iltifat etmeyi de ihmal etmedi.

Büyükburç, "Enerjisi güzel kızın. Vallaha çok güzel. Gözlerin çok güzel bakıyor. Eskiden olsaydın yanmıştın" diyerek kur yapmayı da ihmal etmedi.

Erol Büyükburç'un bu sözleriyle utanan Ayşe Hatun Önal ise ne yapacağını şaşırdı.

TELEVİZYONGAZETESİ
DİĞER HABERLER
ÜYE GİRİŞİ
RÖPORTAJ
YAZARLAR
VİDEO HABER
ANKET
Eurovision 2008 şarkı yarışmasında Mor ve Ötesi'nin 'Deli' şarkısı başarılı olur mu?
Evet Başarılı Olur
Hayır Olamaz
Fikrim Yok
HABER BÜLTENİ