Anasayfa
Şikayetim Var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK İZLENENLER
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Lagendijk-Istanbula-yerlesecek
04 Aralık 2008 / 14:09
Lagendijk İstanbul'a yerleşecek
Avrupa Parlamentosu'nun Haziran 2009 seçimlerinde tekrar aday olmayacağını açıklayan Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk, gelecek yıl İstanbul'a yerleşme kararı aldı.
Lagendijk, Brüksel'de politikaya veda ederek Sabancı Üniversitesi'nde AB dersleri vereceğini ve üniversiteye bağlı İstanbul Politikalar Merkezi'nde kıdemli danışmanlık yapacağını duyurdu.

2 yıl önce gazeteci Nevin Sungur'la evlenmesinin ardından ''milli enişte'' olarak çağrılmaya başlanan Yeşiller grubundan Hollandalı AP Üyesi Lagendijk, AB'nin genişlemesi ve Türkiye konularında çalışmaya devam edeceğini bildirdi.

1998'de AP'ye seçilen Lagendijk, 6 yıl önce Türkiye-AB KPK Eşbaşkanlığı görevini üstlendi. Joost Lagendijk, 2005'ten bu yana AP'nin Kosova raportörlüğünü de yapıyor.
ÜYE GİRİŞİ
RÖPORTAJ
YAZARLAR
VİDEO HABER
ANKET
Yerel seçimlerde hangi partiyi destekleyeceksiniz?
Adalet Ve Kalkınma Partisi
Anavatan Partisi
Büyük Birlik Partisi
Cumhuriyet Halk Partisi
Demokrat Parti
Demokratik Sol Parti
Demokratik Toplum Partisi
Milliyetçi Hareket Partisi
Saadet Partisi
Diğer
HABER BÜLTENİ