Anasayfa
Şikayetim Var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK İZLENENLER
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Monica-Cruzun-Istanbul-keyfi
14 Mayıs 2008 / 23:24
Monica Cruz'un İstanbul keyfi
Ünlü aktris Penelope Cruz'un tasarımcı kız kardeşi Monica Cruz, İspanyol Woman dergisi ile İstanbul'u ziyaret etti. Ortaköy'den Kapalıçarşı'ya kentin dört bir yanını gezen Cruz büyülendi: İstanbul yıllar önce Avrupalı olmuş bence!..
Dünyaca ünlü oyuncu Penelope Cruz'un tasarımcı kız kardeşi Monica Cruz, geçtiğimiz günlerde Pasion Turca'nın düzenlediği bir organizasyon kapsamında Türkiye'ye geldi. İspanya'nın en yüksek tirajlı kadın dergilerinden Woman, ülkemizde Mango firması için yaptığı tasarımlarla tanınan Cruz'un İstanbul gezisine eşlik etti ve mayıs sayısında geziye geniş bir yer ayırdı.

Kendinden geçti!

Yıllar önce ünlü dansçı Joaquin Cortes ile İstanbul'da dans eden güzel yıldız, bu kez İstanbul'u doya doya gezdi. Kapalıçarşı'da kendini kaybeden Cruz, özellikle el sanatlarını uzun uzun inceledi ve yeni tasarımları için ilham topladı. Beyoğlu, Çukurcuma ve Tarlabaşı Sokağı'nda alışveriş yapan seksi tasarımcıyı en çok etkileyen yer ise; Ortaköy oldu. Cruz, eşsiz Boğaz manzarasına hayran kaldı.

Avrupalı olmuş

Tam bir çarşı aşığı olan Monica Cruz, İstanbul'u gezerken kadınların nasıl giyindiğine ve ne tür aksesuvarlar kullandığına dikkat etti. Ziyaretiyle İstanbul'un tanıtımına milyonlarca dolarlık katkıda bulunan Cruz, Türkiye'nin Avrupa'nın bir adım uzağında olduğunu düşünenlerin yanıldığını söyleyip, ekledi: "İstanbul'u bu kez daha uzun dolaşma fırsatı buldum ve her köşesine hayran kaldım. Bence İstanbul yıllar önce Avrupalı olmuş."

SABAH
ÜYE GİRİŞİ
RÖPORTAJ
YAZARLAR
VİDEO HABER
ANKET
Yazarlar yazıyor, muhabirler haber yapıyor... Peki sizce AK Parti kapatılır mı?
Kapatılmaz
Kapatılır
Yorumum Yok
HABER BÜLTENİ