Anasayfa
Şikayetim Var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK İZLENENLER
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Namaz-kilarken-akrabasi-tarafindan-olduruldu
28 Ağustos 2008 / 15:15
Namaz kılarken akrabası tarafından öldürüldü
Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde bir kişi, kavga ettiği akrabasını bahçede namaz kılarken av tüfeğiyle öldürdü.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Soysallı köyü Pörnek mezrası Çukurbucak mevkisinde bulunan bahçede, Cuma A. (54) ile oğlu Kadir A. (28), su meselesi nedeniyle amcaoğlları İsmet A. (55) ve Cuma A. (63) ile kavga etti.

Kavga sırasında Cuma A. (63), bıçakla dirseğinden hafif yaralandı. Olaydan sonra evine giden Kadir A, av tüfeğini alarak yeniden kavga ettikleri yere geldi.

Kadir A, burada namaz kılan İsmet A'ya av tüfeğiyle arkadan ateş etti. Boynundan vurulan İsmet A, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kadir A. ile babası Cuma A, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Baba ile oğlu, sorgularının ardından sevk edildikleri Elbistan Adliyesinde tutuklandı.
ÜYE GİRİŞİ
RÖPORTAJ
YAZARLAR
VİDEO HABER
ANKET
Yerel seçimlerde hangi partiyi destekleyeceksiniz?
Adalet Ve Kalkınma Partisi
Anavatan Partisi
Büyük Birlik Partisi
Cumhuriyet Halk Partisi
Demokrat Parti
Demokratik Sol Parti
Demokratik Toplum Partisi
Milliyetçi Hareket Partisi
Saadet Partisi
Diğer
HABER BÜLTENİ