Anasayfa
Şikayetim Var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK İZLENENLER
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ozal-1983-ruhu-yeniden-dogacak
15 Ekim 2008 / 14:46
Özal: 1983 ruhu yeniden doğacak
ANAVATAN genel başkanlığa aday olan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, AK Parti'nin çöküş süreceğine girdiğini belirterek iktidar sözü verdi.
ANAVATAN'ın 25-26 Ekim tarihinde yapılacak 6. Olağanüstü Büyük Kongresinde genel başkanlığa aday olan Sekizinci Cumhurbaşkanı ve partinin kurucusu Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, genel başkan seçilmesi halinde Anavatan Partisi'nin iktidara geldiği ''1983 ruhunu'' yeniden yaratacağını söyledi.

Özal, Gaziantep'te, partisinin il ve ilçe başkanlarıyla bir otelde biraraya geldi. Kongre öncesinde genel başkan adaylığı için destek isteyen Özal, kongrede genel başkan seçilmesi halinde ANAVATAN'ı yeniden halk ile bütünleştireceğini, ekibi, bilgi ve donanımıyla partiyi dirilteceğini ileri sürdü.

AK Parti'nin halktan kopmaya başladığını, çöküş süreceğine girdiğini, yolsuzluğa bulaştığını, bir iktidarın ömrünün ancak 6 yıl olduğunu ileri süren Özal, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bugünkü ANAVATAN ne yazık ki yanlış politikalar yüzünden halktan koptu ve bu sürece gelindi. Genel başkan seçilmem halinde yepyeni bir kadroyla harekete geçeceğiz. ANAVATAN iktidarı döneminin başarılı bürokratları ile sürekli görüşüyorum, onlar da benimle birlikte hareket ediyorlar. Partiyi ayakta tutabilecek bir yönetime kavuşturmak istiyoruz.''

Anavatan Partisi'ni iktidar yapmayı hedeflediğini anlatan Özal, ''Yüzümüz halka dönük olacak, herkesi kucaklayacağız. Anavatan Partisi'ni tekrar iktidar yapacağız'' diye konuştu.
ÜYE GİRİŞİ
RÖPORTAJ
YAZARLAR
VİDEO HABER
ANKET
Yerel seçimlerde hangi partiyi destekleyeceksiniz?
Adalet Ve Kalkınma Partisi
Anavatan Partisi
Büyük Birlik Partisi
Cumhuriyet Halk Partisi
Demokrat Parti
Demokratik Sol Parti
Demokratik Toplum Partisi
Milliyetçi Hareket Partisi
Saadet Partisi
Diğer
HABER BÜLTENİ