Anasayfa
Şikayetim Var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK İZLENENLER
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Papa-escinsel-evlilikleri-elestirdi
17 Mayıs 2008 / 00:18
Papa eşcinsel evlilikleri eleştirdi
Papa 16. Benediktus, eşcinsel evliliğine karşı çıkarak, kadın ile erkek arasındaki geleneksel evlilik biçiminin toplumun bütünlüğüne yardımcı olduğunu söyledi.
Papa 16. Benediktus, eşcinsel evliliğine karşı çıkarak, kadın ile erkek arasındaki geleneksel evlilik biçiminin toplumun bütünlüğüne yardımcı olduğunu söyledi.

Papa, Avrupa'daki Katolik aile örgütlerinin temsilcilerini kabulünde yaptığı konuşmada, geleneksel evlilik biçiminin, toplumun bütünlüğü için yeri doldurulamaz bir birliktelik olduğunu belirtti.

Geleneksel evliliğin diğer birliklerle karşılaştırılmaması gerektiğini vurgulayan Papa, kadın ile erkek arasındaki birliğin hayatın "doğal kaynağı" olduğunu ifade etti.

Bazı Avrupa ülkeleri, aynı cinsten olanların evliliğine izin veriyor. Dün ABD'nin California eyaletindeki Yüksek Mahkeme eşcinsel çiftlerin evlenebileceği yönünde karar almıştı. Massachusetts ise ABD'de eşcinsel evliliğine yasal izin veren tek eyalet.
ÜYE GİRİŞİ
RÖPORTAJ
YAZARLAR
VİDEO HABER
ANKET
Yazarlar yazıyor, muhabirler haber yapıyor... Peki sizce AK Parti kapatılır mı?
Kapatılmaz
Kapatılır
Yorumum Yok
HABER BÜLTENİ