Anasayfa
Şikayetim Var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK İZLENENLER
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Senerden-kriz-uyarisi
11 Ekim 2008 / 12:47
Şener'den kriz uyarısı
Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, dünyada yaşanan ekonomik krizlerin Türkiye'yi de etkileyeceğini belirterek, ''Türkiye'yi çok ciddi ekonomik sorunlar bekliyor.'' dedi.
Şener, Kamu Çalışanları ve Hak Sendikaları Konfederasyonu (HAKSEN) 1. Olağan Genel Kurulu'nun Tes-İş Sendikası konferans salonunda yapılan toplantısına katıldı.

Şener, programa gelişinde basın mensuplarının soruları üzerine dünyada yaşanan ekonomik krizin Türkiye'ye yansımalarını değerlendirdi.

Şener, dünyada yaşanan ekonomik krizlerin Türkiye'yi de etkileyeceğini belirterek, ''Türkiye'yi çok ciddi ekonomik sorunlar bekliyor.'' diye konuştu.

Şener, ekonomi yönetiminin, krize karşı yoğun bir mesai içinde olması gerekmesine rağmen, gerekli çalışmaların yapılmadığını ileri sürdü.

Şener, Türkiye'nin krizi atlatabilecek potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, siyasi iradenin tavrını net bir şekilde ortaya koyması gerektiğini ifade etti.

Şener, gurbetçilerin dövizlerinin Türkiye'ye gelmesini ise, dış ticaretteki cari açığın kapatılmasına yönelik girişim olarak değerlendirdi.
ÜYE GİRİŞİ
RÖPORTAJ
YAZARLAR
VİDEO HABER
ANKET
Yerel seçimlerde hangi partiyi destekleyeceksiniz?
Adalet Ve Kalkınma Partisi
Anavatan Partisi
Büyük Birlik Partisi
Cumhuriyet Halk Partisi
Demokrat Parti
Demokratik Sol Parti
Demokratik Toplum Partisi
Milliyetçi Hareket Partisi
Saadet Partisi
Diğer
HABER BÜLTENİ