Ali Şen'den bomba gibi açıklama!


Fenerbahçe'nin Efsane Başkanı Ali Şen, cumartesi günkü derbi öncesi bomba gibi açıklamalar yaptı...
Şen "Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı psikolojik üstünlüğü var. Bu yüzden Galatasaray'ı rahat yenerler. Kanarya, Kadıköy'de ezeli rakibi karşısında 14 maçın 12'sini kazandı. Bu nedenle cumartesi oynanacak maç derbi sayılmaz. Çünkü sonucu belli..." dedi.
G.Saray maçları derbi sayılmaz
Kadıköy'deki son 14 lig maçının 12'sini Sarı-Lacivertli takımın kazandığını belirten Şen, "Fenerbahçe, Galatasaray'ı yene yene bu maçlar neticesi daha önceden belli maçlar statüsüne girdi. Bu Sarı-Kırmızılı futbolcularda psikolojik eziklik yapıyor" dedi..
Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının artık derbi statüsünden çıktığını belirten Şen, "Kadıköy'de son 14 lig maçının 12'sini Fener kazanmış. Futbolda özellikle derbilerde sürekli mağlup olan takımlarda bu psikolojik bir ezilme yapar. Bu futbolcuların vasıflarının, hünerlerinin önüne geçen bir olaydır. Bu konuda G.Saray Yönetimi'nin büyük hatası var" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
Aziz Yıldırım: Şenol Güneş tiyatro oynadı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şenol Güneş ile ilgili açıklama yaptı.
Beşiktaş'ta 23 Nisan coşkuyla kutlandı!
Beşiktaş'ta futbolcular ve çocukların katılımıyla 23 Nisan coşkuyla kutlandı.