Prefabrik

Anne ve oğlu yangında can verdi!

Anne ve oğlu yangında can verdi!.14488
13.03.2010 / 08:30:02

Gaziosmanpaşa'da bir gecekonduda çıkan yangında epilepsi hastası anne ve oğlu hayatını kaybetti.

Facebook Twitter
Yazı Boyutu:

Gecekondunun tamamını saran alevler yüzünden semt sakinlerinin kurtaramadığı Emre Cebeci (18) itfaiye çalışanları tarafından ağır yaralı olarak evden çıkarıldı ancak hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Anne Ülkiye Cebeci'nin (45) yanmış cesedi ise yıkıntılar arasında bulundu.
Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi 3. Sokak 71 numaralı gecekonduda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Sobadan çıktığı tahmin edilen yangında büyük bölümü ahşap olan gecekondu alevler içinde kaldı. Yangını gören komşular kendi çabalarıyla yangını söndürmeye çalışırken, itfaiye de kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiyenin kısa sürede söndürdüğü yangında evin içinde ağır yaralanan Emre Cebeci'ye ulaşıldı. Sedyeyle hemen ambulansa taşınan Emre hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Enkaz içinde yapılan aramada evin mutfak kısmında duvara yapışmış halde anne Ülkiye Cebeci'nin cesedine ulaşıldı.

Yaşanan acı olayın ardından 30 yıllık komşuları Cebeci ailesiyle ilgili şunları anlattı: "Muzaffer Cebeci emekliydi. Korsan taksicilik yaparak askerde olan oğluna para gönderiyor, evinin geçimini sağlıyordu. Eşi ve küçük oğlu sara hastasıydı. Hastalıklı oldukları için kendi başlarına sokağa çıktıklarında kriz geldiğinde düşüp yol ortasında kalıyordu. Baba da bu yüzden üzerlerine kapıyı kilitleyerek işe gidiyordu."

Facebook Twitter Yahoo Google Linkedin Stumbleupon Delicious

*

*


*