'At eti'ni protesto edenlere uyarı cezası!
"Yurda dışarıdan öğrenci sokmak, yurt yönetimini küçük düşürmek, düzeni bozmak" gibi iddialar nedeniyle yurt yönetimi tarafından savunmaları alınan öğrencilerden 18'ine uyarı cezası verildi.
Bu arada, Fevzi Çakmak Öğrenci Yurdu Müdürü Nuri Küçük'ün Sümer Öğrenci Yurdu'na, bu yurdun müdürü Mehmet Yeniçeri'nin de Fevzi Çakmak Öğrenci Yurdu Müdürlüğüne atandığı bildirildi.
Adana'da, Aralık 2009 tarihinde yapılan operasyonda, bir öğrenci yurdu ile hastanede yemek ihalesini alan firmanın tek tırnaklı hayvan eti kullandığı belirlenmiş, yurtta kalan öğrencilerin ocak ayında yaptıkları protesto gösterileri sonrası bazı öğrenciler hakkında yurt idaresi tarafından soruşturma başlatılmıştı.
DİĞER HABERLER
Çiçek, yasal değişikliği yorumladı
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, MİT'le ilgili yasa tasarısının salı günü görüşülme
SGK 'pardon' dedi, maaşı geri istedi
SGK, 11 ay ödediği emekli maaşını 'Pardon' diyerek geri istedi!






































