Prefabrik

Bacağından yara aldı; çatışmaya devam etti

Bacağından yara aldı; çatışmaya devam etti.44462
28.07.2011 / 12:52:39

Jandarma Komando Süleyman Özoğlu'nun kan kaybından yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Facebook Twitter
Yazı Boyutu:

Jandarma Komando Teğmen Süleyman Özoğlu'nun kan kaybından yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lılarla girilen çatışmada yaralandıktan sonra kaldırıldığı GATA'da şehit olan Jandarma Komando Teğmen Süleyman Özoğlu (25), Balıkesir'de toprağa verildi.

BACAĞINDAN YARA ALDI SİPERDE ÇATIŞMAYA DEVAM ETTİ

Şehit teğmenin arkadaşlarına siper olurken bacağından vurulduğu, kurşunun atardamara isabet ettiği ve 25 ünite kan verilen Süleyman Özoğlu'nun kurtarılamadığı ortaya çıktı.

ÇEMBERİ YARMAYA ÇALIŞAN 4 PKK'LIDAN İKİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Cenazeye binlerce vatandaş katıldı. Şehit teğmenin arkadaşları, Özoğlu'nun çatışma sırasında askerlerini korumak için kendini önlerine atıp siper ettiğini ve çemberi yarmaya çalışan 4 PKK'lıdan 2'sini öldürdüğünü, bacağından yaralandıktan sonra da çatışmaya devam ettiğini söylediler.

Balıkesir Paşa Camisi'ndeki törende anne Habibe, baba Mustafa, şehidin kardeşleri Yaser, Alper ve Ayşenur Özoğlu tabutun başından ayrılmadı. Şehidin cenazesi, Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Facebook Twitter Yahoo Google Linkedin Stumbleupon Delicious