Bağış: 'CHP, evlere şenlik bir parti'
AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bağış, bütün çalışmalarını insan odaklı yaptıklarını belirterek, "İnsanları kısıtlayan bir devlet güçlü olamaz. Olsa da onlar suni olur. Arap baharında nelerin yaşandığını görüyorsunuz. Kendi halkına baskı yapanlar teker teker yıkılıyor." dedi.
Bursa'nın kendileri için çok önemli bir şehir olduğunun altını çizen Bağış, şöyle konuştu: "Bursa AK Parti'ye Türkiye ortalamasının her zaman üzerinde teveccüh gösterdi. Hamd olsun. Bursa teşkilatının ortaya koyduğu karalılık bizi gururlandırıyor. Bu ülkede farklılıklar oluyor. Bunları değiştiremeyiz. Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edeceğiz. 2014 ve 2015 seçimleri için çok önemli hazırlıklar yapacağız. Bunlar tarihi dönemeç olacaktır. Çok önemli bir dönemece giriyoruz. AK Parti teşkilatları olarak biz üzerimize düşeni yapacağız."
Konuşmasında ana muhalefet partisi CHP'yi sert bir şekilde eleştiren Bakan Bağış, şunları kaydetti: "Evlere şenlik bir ana muhalefet partimiz var. Namıdiğer çakma Gandi. Bize gelmiş Uludere'yi İsrail'e sorun diyor. Bunu boş verin de CHP'nin içindeki fitne-fesatı kime soracağız. Zırt pırt genel seçimler. Genel başkanlıkta tezgahlar, olağanüstü kongreler birileri kendisi aleyhine imzalar topluyor. Böyle bir ana muhalefet partisine sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Allah sayın Kılıçdaroğlu ve CHP'yi ana muhalefet mevkiinden ayırmasın. Biz ondan memnunuz."
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu, AK Partili belediyeleri eleştirdi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin yerel yönetimler toplantısında
Muarrem İnce'ye Kuşadası'nda yalnız kaldı
Kuşadası CHP ilçe binasını ziyaret eden İnce'yi parti binasında az sayıda partilinin karşılaması dik






































