Barzani, Nevruz kutlamalarına katılamayacak

ANF'nin (www.firatnews.com) haberine göre KDP lideri Mesud Barzani'nin özel kalem müdür aracılığı ile Osman Baydemir'e iletilen mesajda, Nevruz davetinin kabul edildiği, ancak yoğun işlerinden dolayı KDP liderinin kutlamalara katılamayacağı bildirildi. Baydemir'e gönderilen mesajda Barzani, Diyarbakır halkının Nevruz bayramını da kutladı.
Demokratik Toplum Partisi (DTP) Diyarbakır il örgütü, Nevruz kutlamalarına Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanısıra, KDP lideri Mesut Barzani ve YNK lideri Celal Talabani'yi davet etmişti.
Geçtiğimiz yıl da kutlamalara davet edilen Barzani ve Talabani yoğun programlarından dolayı gelemeyeceklerini bildirmişti.
DİĞER HABERLER
TSK'dan açıklama geldi: 3 terörist öldürüldü
Türk Silahlı Kuvvetleri, düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi verdi.
Atatürk Havalimanı'nda uçak acil iniş yaptı
Rahatsızlanan yolcu, Atatürk Havalimanı'nda uçak acil iniş yaptı.