Beşiktaş'ın Mehmet sevdası

ENGİN ALBAYRAK'ın haberi
Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'dan Mehmet Topuz'u çok isterken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, “Mehmet Topuz'u alamazsak, Mehmet Eren de en az onun kadar iyi bir futbolcu. Mehmet Eren'i alırsak, iyi bir transfer yapmış oluruz' diye söylemesi üzerine yönetim bu futbolcu için temaslara başladı. Geçen sezon 30 maç oynayan Mehmet Eren için Kayserispor'a resmi teklif yapan siyah-beyazlı kulüp, cevap beklemeye başladı. Beşiktaş'ın Mehmet Eren için Kayserispor'a bir oyuncu ve para teklifi yaptığı ve bu futbolcuda ısrarlı olduğu bildirildi.
BOBO PEŞİN FİYATINA SATILIK
Dış transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, diğer yandan da Bobo'yu peşin para veren kulübe satma kararı aldı. Fransa'nın Marsilya takımı ile birlikte bu futbolcuya talip olan St. Etienne'in siyah-beyazlılara 6 milyon euro teklif ettiği, Beşiktaş'ın ise düşünmek için süre istediği öğrenildi. Yönetimin nakit sıkıntısı çektiği için Bobo'yu peşin para verene satmaya karar verdiği öğrenildi. Bu arada Holosko'nun menajerinin de Avrupa'dan bir kulübün 12 milyon euroluk teklifini ilettiği, ancak yönetimin teklifi geri çevirdiği öğrenildi.
Ekrem'in gözü milli formada
Beşiktaş'ın G.Antep'ten aldığı Ekrem'in hedefi A Milli Takım. Ekrem, “Avusturya'da milli olmadığım için Türk Milli Takımı'nda oynayabilirim. Beşiktaş'ta iyi performans sergilersem Fatih hoca beni görecektir ve takıma çağıracaktır” dedi.
YENİ ŞAFAK
DİĞER HABERLER
Derbi kararı sonrası Caner Erkin muamması
Olaylı derbi kararının açıklanması sonrası gözler Beşiktaş'a çevrildi.
Derbi kaldığı yerden devam etmelidir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin kaldığı yerden devam etmesi gerek