Bülent Korkmaz'a jet terfi!


Diplomasının yetersiz olduğu gerekçesiyle, 25 Şubat tarihinde “Antrenör” olarak görevlendirilen Korkmaz'ın “teknik sorumlu” olarak çalışabileceği ortaya çıkınca, 15 gün içinde sözleşmesi yenilendi.
Sarı-kırmızılılarla göreve başladığı sırada, A lisansının takım çalıştırmak için yeterli olmadığı konusunda Futbol Federasyonu'ndan uyarı alan Galatasaray, bu nedenle teknik sorumlu olarak Cevat Güler'i gösterdi.
Bülent Korkmaz'a, “Antrenör” olarak imza attırılırken, Bordeaux maçının esame listesinde Cevat Güler, teknik sorumlu olarak yer aldı. Ancak yapılan araştırma sonunda Bülent Korkmaz'ın da aynen Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Antalyaspor'un hocası Mehmet Özdilek gibi “teknik sorumlu” olarak çalışabileceği ortaya çıktı.
Bunun üzerine sarı-kırmızılılar, daha önce yapılan sözleşmeyi feshedip, yenisini Futbol Federasyonu'na gönderdi. Böylece Bülent Korkmaz, 15 gün içinde antrenörlükten, teknik sorumluluğa terfi ettirildi.
DİĞER HABERLER
Beşiktaş şampiyonluk yarışına devam ediyor
Kara Kartallar şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet daha elde etti.
Orman: Fener suçlu değil ama sorumlu
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, olaylı derbi ile ilgili açıklama yaptı.
