Carlos: Daum benim taraftarımdı
Brezilya Milli Takımı'nda yeniden oynamak istediğini ifade eden Carlos, "Dunga orta saha oyuncularını sol bek olarak oynattı. Lobi faaliyetleri ile bir yere gelmek istemiyorum. Ancak sorunlar olursa görev almaya hazırım" ifadelerini kullandı.
2010 Dünya Kupası'nda Brezilya, İngiltere, İspanya ve İtalya'yı favoriler arasında gösteren Carlos, Brezilya Milli Takımı'nın daha önceki kuşaklar kadar çok fazla kupa kazanamadığını, Dunga'nın bu genç takımı Dünya Şampiyonu olması için şekillendirmeye çalıştığını söyledi. Carlos, Brezilya'nın 2010 Dünya Kupası'nı kazanacağı konusunda emin olmadığını, ancak 2014 yılında büyük başarılar elde edecek bir takıma sahip olduğunu söyledi.
Carlos, gelecekteki planları ile ilgili olarak, "36 yaşındayım, ancak 22 yaşındaki birisi gibi motivasyonum var. Yaşlı değil tecrübeliyim. Corinthians'da 2 yıl için imza attım. Belki bir, iki yıl daha uzatırım. Daha sonra da ailemle vakit geçiririm" dedi.
DİĞER HABERLER
Aykut Kocaman iki oyuncuyu sildi!
Aykut Kocaman, iki oyuncusunu Kardemir Karabükspor maçı kadrosuna almadı.







































