Anasayfa
Şikayetim Var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK İZLENENLER
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
cinde-tanistilar-turkiyede-evlendiler
14 Mart 2010 / 23:08
Çin'de tanıştılar Türkiye'de evlendiler
Bir Türk ayakkabı firmasının Çin'deki tedarikçileri ile olan koordinasyonu yürüten Hakan Karamehmetoğlu, Çin'de tanıştığı ayakkabı tasarımcısı Rus Katerina Martyanova ile evlendi.
Nişanı Rusya'da yapan çift, Sakarya'da yapılan düğünle dünya evine girdi.

Adapazarı'ndaki bir düğün salonunda yapılan düğün törenine çiftin aileleri ile gelin Martyanova'nın Çin ve Rusya'daki arkadaşları katıldı. Martyanova, Türk usulü düğünde çifte telli oynayıp dans etti. Geline Rusya ve Çin'den gelen arkadaşları da katıldı.

Damat Hakan Karamehmetoğlu, "Ben Türkiye'deki firmamın Çin'deki tedarikçisiyle koordinasyonunu sağlıyorum. 10 ay Çin'de kalıyorum. Bu sırada bizim tedarikçimiz olan şirkette ayakkabı tasarımcısı olarak çalışan Rus vatandaşı eşimle tanıştım. Birbirimizi sevdik. Rusya'da nişanı yaptık. Burada da Türk örf ve geleneklerine göre düğünümüzü yaptık. Yaşamımızı Çin'de sürdüreceğiz." diye konuştu.

Rus gelin Martyanova ise Türk düğününü çok beğendiğini söyledi. Özellikle kına gecesi ile düğünde erkeklerin oyununu çok ilginç bulduğunu ifade eden Martyanova, "Türkler çok misafirperver." dedi.
_______________________________________________________Son Dakika
ÜYE GİRİŞİ
RÖPORTAJ
YAZARLAR
VİDEO HABER
ANKET
Terör Örgütü PKK'nın Son Günlerdeki Hain Saldırılarında Bir İstihbarat Zaafiyeti Olduğunu Düşünüyor musunuz?
Evet, Var
Hayır, Yok
Konuşmak İçin Erken
HABER BÜLTENİ