Davis Kupası'nda Türkiye, Bosna-Hersek'e mağlup oldu: 3-1
Ankara Tenis Kulübü'nde gerçekleşen Türkiye - Bosna Hersek serisinde, Türkiye'nin erkeklerde bir numarası Marsel İlhan, Amer Delic'e 6-3, 1-6, 7-6, 6-7 ve 11-9'la maçı kaybeden taraf oldu.
Karşılaşmanın ilk setinde 3-1 geriye düşen Marsel, sette geri dönemedi ve ilk set 6-3'le Bosna-Hersek'in oldu.
İkinci sete hızlı başlayan milli raketimiz, 3-1'de yakaladığı avantajı setin sonuna kadar korudu ve 6 - 1'le seti almasını bildi.
Sette 2 - 0'ı bulan Türk raket, üçüncü oyunda üç servis kırma şansını değerlendiremedi. Geri dönen Delic, sette dengeyi sağladı. Setin galibini belirleyen tie-break oyunu oldukça çekişmeli geçti. 22 puanın oynandığı tie-break, 12-10'la Boşnak oyuncunun oldu.
Dördüncü sette 2-0'ı bulan Delic karşısında Marsel, dört oyun alarak sette 4-2 öne geçti. Deliç, aldığı oyunlarla 6-5'i yakaladı. 6-6 sonunda setin galibini bir kez daha tie-break oyunu belirledi. Tie-break'te maç puanı çeviren Marsel, 8-6'la setlerde dengeyi yakaladı.
Final seti oldukça büyük bir çekişmeye sahne oldu. 22 oyunun oynandığı beşinci seti 12-10 kazanan Delic, müsabakadan da galip ayrılan taraf oldu.
Bosna - Hersek serisinde milli takımın kadrosunu Marsel İlhan, Barış Ergüden, Ergün Zorlu ile Haluk Akkoyun oluştururken, takım kaptanlığını da Alaaddin Karagöz ve Erhan Oral yaptı.
Türkiye, Avrupa - Afrika İkinci Grubu'nda kalmak için 6 - 8 Nisan 2012 tarihleri arasında Moldova ile karşılaşacak.
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de 14 bin 500 kişi polislere saldırdı
Maçtan önce stada giremeyen 14 bin 500 taraftar acımasızca polise saldırdı.
Transferlerde her şey Fatih Terim'e bağlı!
Geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da kutlamalar devam ediyor.






































