Demet Akalın, Beyaz'ı yarı yolda bıraktı

Beyaz Show çıktığı Avrupa turnesinde ilk şoku yaşadı. İddiaya göre Demet Akalın Beyazıt Öztürk'ü yarı yolda bırakarak turneye katılmadı.
Turne için hareket saatinin gecikmesine neden Demet Akalın hakkında kanal ile sorun yaşadığı için vazgeçtiği iddia edildi.
Pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın, Beyazıt Öztürk’ü zor durumda bıraktı. Avrupa Turnesi’ne çıkan Beyaz ile anlaşan Akalın, verdiği sözü tutmayarak çekimlere gitmediği söylendi. Bir çok isim ile anlaşan Beyaz’ın, Akalın’ın bu hareketi karşından çekimlerin geç kalmasına ve kanal ile sorun yaşamasına neden olduğu iddialar arasında yerini aldı.
Bunun dışında 20. sanat yılını kutlayan Akalın, bu kutlamayı ‘Rakipsiz’ adını verdiği albüm ile taçlandırdı. 2 senedir üzerinde çalıştığı albümden en dikkat çeken parça ise Demet Akalın Gazinosu oldu. Parça için Fatih Ürek ve Mehmet Ali Erbil ile birlikte çalışan Akalın, albümün içime sinen bir iş olduğundan bahsetti.
GÜNEŞ
DİĞER HABERLER
Sıla Gençoğlu konser üstüne konser veriyor!
Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, arka arkaya konserler vermeye devam ediyor.
Müge Anlı'ya bir tepki de Ali Cansun'dan geldi
Yaptığı derbi açıklması sonrası Müge Anlı'ya bir tepki de Ali Cansun'dan geldi.
