Dünya Gündemi - Öne Çıkanlar

İngiltere'nin Sunday Times gazetesi İsrail'in İran'ın nükleer tesislerine yönelik hava saldırısı düzenlemek için belirlediği 3 rotadan birinin Türkiye üzerinden geçtiğini yazdı.
TAHRAN - İran: Bize saldıran pişman olur
İran yönetimi, İsrail'in kendilerine yönelik nükleer saldırı hazırlığı içerisinde olduğuna yönelik iddialara sert cevap verdi. İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Muhammed Ali Hüseyni, "İslam Cumhuriyetine karşı herhangi bir hareket cevapsız kalmayacaktır ve saldırganlar, bu hareketlerinden çok çabuk bir şekilde pişman olacaklardır" dedi.
KUDÜS - İsrail eski Başbakanı Barak yeniden siyasete dönüyor
İsrail eski Başbakanı Ehud Barak, 5 yıllık bir aradan sonra siyasete döneceğini ve Mayıs ayındaki genel kongresinde İşçi Partisi'nin başkanlığı için yarışacağını söyledi.
WASHINGTON - Demokratlar, "çetin" Irak savaşını bitirmekte kararlı
Amerikan Kongresi'nde çoğunluğu ele geçiren Demokratlar, ilk kez ABD Başkanı George W. Bush'tan yasal olarak "çetin Irak Savaşı'nın bitirmesini" istedi.
DİĞER HABERLER
Kuzey Kore'yle ilgili şok iddia!
Kuzey Kore'nin nükleer test alanının kısmi olarak çöktüğünü ve kullanılamaz halde olduğunu öne sürül