Prefabrik

Ekranlardaki son rezillik! VİDEO

Ekranlardaki son rezillik! VİDEO.9085
17.03.2010 / 22:02:20

Yüzleşme programında yaşanan bir olay bir rezaleti daha ortaya çıkardı!

Facebook Twitter
Yazı Boyutu:

Dün Flash TV'de yayınlanan Yüzleşme programında yaşanan bir olay Türk televizyonlarındaki bir rezaleti daha ortaya çıkardı.

Programa telefonla bağlanan genç kadın, Türksat uydusunda yapan bazı kanalların açıkça lezbiyen ilişkiyi teşvik ettiğini itiraf etti.

Her şey Yüzleşme programına katılıp genç adamın kaybolan Emine adlı eşini aradığını anlatması ile başladı.

Çaresiz adam önce eşinin kaybolduğunu ve onu bulamadığını anlattı.

Daha sonra ekranda kayıp kadının resmi yayınlanınca evli bir kadın, Emine adlı kayıp kadını tanıdığını ve onunla görüştüğünü anlattı.

Ekranda resmi görülen bayanı uyduda yayın yapan bir kanaldan görüp onunla arkadaşlık yapmaya başladığını itiraf etti.

Emine adlı kadının TV'de alt yazıyla arkadaş aradığını, gözlerini çok beğendiği için Emine'yi telefonla arayarak arkadaş olduğunu söyledi.

Emine'nin hatta kendisine bir resmini yolladığını anlatan izleyici, sunucu Yalçın Çakır'ı çılgına çevirdi.

Bu tür ilişkilerin son derece normal olduğunu, Aşk TV, Max TV gibi kanallarda bayanların cep telefon numaralarını vererek 'bayan arkadaş' aradığını belirtti.


Facebook Twitter Yahoo Google Linkedin Stumbleupon Delicious

*

*


*