Galatasaray, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma, açma - germe hareketleriyle başlayan antrenmanda kaleciler Fernando Muslera, Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin, kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde özel çalıştı. Ana bölümde ise taktik idman yapıldı.
Daha sonra iki gruba ayrılan oyunculardan bir bölümü hücum organizasyonları üzerinde çalışırken, diğer grupta yer alanlar şut çalışması yaptılar.
Bu arada tedavileri devam eden Hakan Balta, tedavisinin ardından salonda, Yekta Kurtuluş ise salon ve saha çalışmalarına devam etti.
Sol uyluk arka adalesinde zorlanma bulunan Çağlar Birinci'nin de tedavisine başlandığı bildirildi.
Sarı - kırmızılılar, Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'deki antrenmanla tamamlayacak.
DİĞER HABERLER
A Milli Takımımız gelecek için umut aşıladı
A Milli Takımımız, hazırlık maçında Gürcistan'ı net skorla yendi: 3 - 1
Manchesterlı yıldızdan Cimbom'a yeşil ışık
Manchester United'ın yıldızı Park Ji-Sung, Galatasaray'a transfer olacağı iddialarına açıklık getird






































