Anasayfa
Şikayetim Var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK İZLENENLER
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
istanbul-adeta-buz-kesecek
08 Şubat 2010 / 18:49
İstanbul adeta buz kesecek!
İstanbul buz kesecek! Sıcaklıklar hızla düşüyor, sulu kar yağacak.

Türkiye'de hava koşulları yaşamı kötü etkiliyor. Ege'de sel ve su baskını riski devam ederken, Doğu'da ise çığ riski var. Marmara bu gece soğuyor, yüksek kesimlere kar yağacak.

Akdeniz Bölgesi'nde yağışlı hava etkili oluyor. Antalya'da fırtına bu gece sona erecek. Yağmur ise aralıklı olarak yarın da devam edecek. Mersin ve Adana'da kuvvetli yağmur görülecek.

Ege Bölgesi, sel ve su baskınları bakımından en riskli bölge olarak dikkat çekiyor. Çarşamba akşamı ve Perşembe günü başta İzmir olmak üzere bölgeye yeniden kuvvetli yağmur gelecek.

Şiddetli fırtınanın Çarşamba günü Çeşme'den Bodrum'a kadar etkili olması bekleniyor.

Marmara Bölgesi bu akşam çok hızlı soğuyacak. Bölgenin genelinde yağış sulu kara, yükseklerde kara dönüşecek.

Trakya'da devam eden kar yağışı ise bu geceren sonra sona erecek. Yarın bölgede ise fazla bir yağış beklenmiyor.

Çarşamba'dan itibaren sıcaklıklar 10-12 dereceye çıkacak ama beraberinde yağmur ve kuvvetli lodos olacak.

İç Anadolu'da Sivas-Kayseri çevresinde yarın kar var. Ancak yarından sonra sıcaklıklar artarak 10 dereceye yaklaşacak.

Doğu Anadolu'da yarın Tunceli-Erzurum boyunca yine kar var. Sonraki günlerde yağış zayıflıyor, Çarşamba'dan itibaren artacak sıcaklıklarla birlikte çığ tehlikesi oluşacak.

Güneydoğu'da da kuvvetli yağmurun etkili olması bekleniyor.

Karadeniz'de yarın aralıklı yağış var. Bolu ve Batı Karadeniz'de yarın hava bugündan çok daha soğuk, o nedenle zaman zaman yağış kara dönüşebilir. Çarşamba günü ise sertleşecek lodosla birlikte bölgede sıcaklık 3-4 derece artacak.

ÜÇ BÜYÜK KENTTE DURUM

İstanbul'da bu gece hava birden soğuyacak sıcaklık gece 0 dereceye inecek o nedenle sulu kar ve bazı tepelere kar yağacak.

Yarın ise hafif yağmur var. İstanbul'da Çarşamba'dan itibaren sıcaklık artacak ancak yağmur da olacak

Ankara'da yarın hava kapalı ve hafif yağmur var. Sıcaklık 4 derece olacak.
İzmir yarın açık ve soğuk olacak. Çarşamba akşamı yine kuvvetli yağmur var.

_______________________________________________________Son Dakika
ÜYE GİRİŞİ
RÖPORTAJ
YAZARLAR
VİDEO HABER
ANKET
12 Eylül'de Yapılacak Referandumda "Evet" mi Diyeceksiniz, "Hayır" mı?
Evet Diyeceğim
Hayır Diyeceğim
Henüz Karar Vermedim
HABER BÜLTENİ