Prefabrik

İstanbul sular altında, itfaiye alarmda!

İstanbul sular altında, itfaiye alarmda!.14174
24.06.2010 / 03:05:09

Sağanak yağış Tuzla ve Gebze'de su baskınlarına sebep oldu, binlerce araç yolda kaldı.

Facebook Twitter
Yazı Boyutu:

Akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur İstanbul Tuzla, Aydınlı Köyü ve Kocaeli Gebze'de su baskınlarına yol açtı. D-100 Karayolu'nun Tuzla-Gebze arasında binlerce araç yolda kaldı. Yüzlerce ev ve fabrika ise baskınlar nedeniyle hasar gördü.

İstanbul'un Anadolu yakasında saat, 22.00'den itibaren etkili olan sağanak yağmur Tuzla civarında su baskınlarına yol açtı. Gebze Bayramoğlu ve Çayırova'da da yüzlerce ev ve iş yeri sular altında kaldı.

Aydınlı Köyü'nde trafikteki araçlar aniden gelen sel nedeniyle suda mahsur kaldı. D-100 Karayolu Tuzla-Gebze arasında trafik felç oldu. Tuzla'da bir fabrika sular altına kaldı. Üst katlara çıkan işçiler saatler sonra kurtarılabildi.

Tuzla İstasyon Mahallesinde tren yolu da su baskınından nasibini aldı. Baskınlar nedeniyle İstanbul itfaiyesi alarma geçti. İstanbul'un ilçelerinden itfaiye araçları Tuzla'ya yardıma gönderildi. Tahliye çalışmaları sürüyor.

Facebook Twitter Yahoo Google Linkedin Stumbleupon Delicious

*

*


*