Kayseri maçı hazırlıkları tamam


Sarı-kırmızılılar, bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı çalıştı. Futbolcular, ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, daha sonra teknik ve taktik çalışma gerçekleştirdi.
Antrenmanda Lincoln, Baros, Nonda, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Barış Özbek, Aydın Yılmaz ve Orkun Uşak da takımla birlikte çalıştılar. Hasan Şaş, takım çalışmasının bir bölümüne, sağlık ekibinin kontrolünde katılırken, Meira ve Semih Kaya'nın tedavilerine tesislerde devam edildi.
Galatasaraylı futbolcular, antrenmanla birlikte Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladılar ve ardından tesislerde kampa girdiler.
DİĞER HABERLER
Derbi kaldığı yerden devam etmelidir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin kaldığı yerden devam etmesi gerek
Derbide çıkartma! Talisca için geliyorlar
Beşiktaş'ta golcü oyuncu Anderson Talisca ile ilgili gelişme yaşandı.
