Prefabrik

Kocaeli halkına Pakistan çağrısı

Kocaeli halkına Pakistan çağrısı.27612
24.08.2010 / 09:32:31

Kardeş ülke Pakistan için Kocaelililer yardıma çağrıldı.

Facebook Twitter
Yazı Boyutu:

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi, sel felaketi yaşayan kardeş ülke Pakistan için vatandaşları yardımda bulunmaya çağırdı. Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların fitre ve zekatlarını zor durumda olan Pakistan halkına gönderebileceği ifade ediliyor.

Sel felaketinde büyük kayıplar veren Pakistan'ın yaralarını ancak 5 yılda sarabileceği belirtiliyor. Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Vasfi Başak, Pakistan halkı için yardım toplamaya devam ettiklerini söyledi. Yapılan yardımların acilen daha da artması gerektiğinin altını çizen Başak, kardeş ülke Pakistan'ın zor günler yaşadığını vurguladı. "Kurtuluş Savaşı'nda Pakistan'ın yaptığı yardımları unutmamalıyız" diyen Başak, "Kurtuluş Savaşı'nda kollarındaki bilezikleri çıkarıp Türk halkına gönderen kardeş ülke Pakistan halkı, şimdi kaybettiklerine ağlıyor. Kardeş ülkenin vefakâr halkı Ramazan ikliminin yaşandığı şu günlerde Türk halkından yardım bekliyor." şeklinde konuştu.

Başak, Kocaeli halkından yardımlarının daha da artmasını beklediklerini ve yardımsever vatandaşların Kimse Yok Mu kanalıyla yardımlarını afetzedelere ulaştırabileceğini söyledi.

Facebook Twitter Yahoo Google Linkedin Stumbleupon Delicious

*

*


*