Maldonado Fener'de


DEVRE arasının suskun takımlarından Fenerbahçe ilk bombasını patlattı... Sarı lacivertli yönetim, sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Stephen Appiah’ın boşluğunu Şilili Claudio Maldonado’yu alarak doldurdu.
Uzun süredir Fenerbahçe’nin gündeminde olan Santos’un ön liberosu ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Kaptan Alex de Souza’nın da Cruzeiro’da oynadığı dönemlerde takım arkadaşı olan ve İspanya’dan birçok kulübün transfer listesinde bulunan 28 yaşında ve 1.73 metre boyundaki Maldonado, pazar günü İstanbul’a geliyor.
Sevilla maçlarında sahada
Appiah’ın sözleşmesinin dondurulmasıyla birlikte harekete geçen yönetim, Şilili futbolcunun Brezilyalı kulübü Santos ile kesin olarak anlaştı. Bonservisiyle birlikte satın alınan Maldonado, daha önce Avrupa’da hiç forma giymediği için, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla ile yapacağı 2. tur maçlarında takımdaki yerini alabilecek. Ön libero mevkisinde Güney Amerika’nın üst düzey futbolcuları arasında gösterilen Maldonado, pazartesi günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak.
DİĞER HABERLER
Sıla Gençoğlu konser üstüne konser veriyor!
Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, arka arkaya konserler vermeye devam ediyor.
Münih'te dev maç! Real Madrid avantajı kaptı!
UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final mücadelesinde Bayern Münih ile Real Madrid Almanya'da karşı karşıya