Prefabrik

Muğla'da heyelan: 3 ev zarar gördü

Muğla'da heyelan: 3 ev zarar gördü.20767
09.02.2010 / 14:31:16

Muğla'nın Dokuzçam köyünde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen toprak kayması sonucu 3 ev zarar gördü.

Facebook Twitter
Yazı Boyutu:

Alınan bilgiye göre, Muğla'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle dün sabah saatlerinde Dokuzçam köyünde toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu Dere Mahallesi'ndeki Feriştah Çelebi, Hafize Öz ve Naziye Bulut'a ait 3 ev ile evlerin önünde bulunan yol zarar gördü. Evleri zarar gören vatandaşlar, yetkililerin gerekli tedbirleri almasını istedi.

Evi zarar gören vatandaşlardan Feriştah Çelebi, etkili yağış sonucu dün sabah saatlerinde evin önündeki yolda gürültü duyduğunu ifade ederek, ''Uyanıp dışarı baktığımda evin önündeki yol, evin avlusuyla birlikte aşağı kaymıştı. Şu an mahallede telefon ve su bağlantısı yok'' diye konuştu.

Köy Muhtarı Ramazan Demirtaş ise Dokuzçam köyünde 20 hanenin bulunduğunu belirterek, ''Köy yolundaki 3 yer de toprak kayması sonucu zarar gördü. Çocuklar okula gitmekte güçlük çekiyor. Bir an önce yetkililerin bölgeye gelmesini istiyoruz'' dedi.

Facebook Twitter Yahoo Google Linkedin Stumbleupon Delicious

*

*


*