Prefabrik

Naif ressamların sergisi ilgi gördü

Naif ressamların sergisi ilgi gördü.12269
19.01.2012 / 12:15:19

Türkiye'nin önde gelen naif ressamları İstanbul'da karma resim sergisi açtı.

Facebook Twitter
Yazı Boyutu:

Türkiye'nin önde gelen naif ressamları İstanbul'da karma resim sergisi açtı. Sergiye Adana'dan da ressam Hikmet Karabucak katıldı.

Yedi sanatçıdan seçkiler adı ile Astoria alışveriş merkezindeki Galeri Osmanlı'dan Günümüze salonunda sanatseverlere sunulan sergi büyük beğeni kazandı.

Başta ünlü ressam İbrahim Balaban olmak üzere Mehmet Yorulmaz, Işıl Özışık, Memiş Aslan, Hasan Balaban, İsmail Sarı ve Hikmet Karabucak'ın resimlerinden oluşan sergiye ev sahipliğini yapan Adanalı Adil Menemencioğlu, gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını söyledi.

Etkinliğe Adana'dan katılan tanınmış naif ressam Hikmet Karabucak, naif resimlerin halkın yaşamından kaynaklandığını ve kültürümüzde yalın ve duyarlı biçimde işlendiğini söyledi.

Ressam Hikmet Karabucak'ın resim ve şiirlerinden oluşturduğu üç kitabı bulunuyor.

Facebook Twitter Yahoo Google Linkedin Stumbleupon Delicious