Rahşan Ecevit; 'Olur böyle şeyler'

Ama sonra o aşıldı şimdi işler çok şükür iyiye gidiyor. Uzunca bir zaman alır, ama sonuç iyi olur diyorlar bizde şimdi sabırla bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Günde iki kere eşinin yanına girdiğini ve onunla uzun uzun konuştuğunu belirten Rahşan Ecevit, şunları kaydetti: "Takibi Bülent benimle konuşamıyor. Ama doktorlar onunla konuşmamın çok yararlı olacağını söylediler. Bende bu yüzden onunla sürekli konuşuyorum. Ama bunlar özel şeyler olduğu için söyleyemeyeceğim."
Rahşan Ecevit, solunumunun nasıl olduğunun ve bekleme süresinin ne kadar olacağının sorulması üzerine ise, şu cevabı verdi: "Doktorla bu durumda solunumunun çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bekleme süresiyle ilgili olarak ise, 1 ay, 2 ay, 3 ay diyorlar onu sabırla bekleyeceğiz."