Sahte hoca operasyonu
Mezarlık imamı Musa Teke ve Cumali Karabulut tarafından yapılan sınavda başarılı olanlara yaka kartı verilirken, başarısız olanlar da mezarlık dışına çıkarıldı.
Mezarlık imamları, Kur'an-ı Kerim'i okumasını bilmeyenlerin "hocayız" diyerek karşılarına çıkmasının çok kötü bir durum olduğunu belirterek, "Sınavlarda başarılı olanlara yaka kartı veriyoruz. Yarın ve bayramın birini gününde de sınavlarımız sürecek" dediler.
Büyükşehir Belediyesi zabıtası ve özel güvenlik ekipleri, sınav sonrası da Asri Mezarlık'ta yaya ve motosikletli gruplar halinde operasyon yaparak, izin belgesi olmadan Kur'an-ı Kerim okuyarak kazanç sağlamaya çalışanları mezarlık dışına çıkardılar.
Mezarlıklar Müdürü Kamil Yiğenoğlu, Ramazan Bayramı süresince denetimlerin süreceğini ve vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu şekilde tamamlamalarının sağlanacağını söyledi.
Vatandaşların olumsuz bir durum gördüklerinde en yakın güvenliğe veya idareye bildirmelerini isteyen Yiğenoğlu, yaka kartı olmayanlara itibar etmemelerini istedi.
DİĞER HABERLER
Doktordan tazminat talebine hakimden ret
Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Mehmet Haberal'a kötü haber geldi.
PKK'lı militanlar ambulansın yolunu kesti!
Doğum sebebiyle hastalanan kadını taşıyan ambulans, PKK terör örgütü militanlarının hedefi oldu.






































