Sayaçlar artık uzaktan okunacak
Aktek Bilgi İletişim Teknoloji Şirketi Genel Müdürü Hakan Korkmaz, Sedaş ve Akenerji şirketlerinin abonelerine ait sayaçları uzaktan okuduklarını söyledi. Korkmaz, uzaktan okuma işlemini telefon altyapısından faydalanarak gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Sunduğu teknolojik altyapı çözümleri nedeniyle dünyaca ünlü GSM operatörü Orange'ı 2 milyar dolarlık yazılım ve donanım satınalma anlaşmasından caydıran More VRP'yi, Türkiye'de Aktek pazarlayacak.
Türkiye'de bir GSM operatörü ile anlaşma imzaladıklarını belirten Hakan Korkmaz, bekleme sürelerini de sıfıra indirme gibi imkansız sanılan birçok uygulamanın bu yazılımla mümkün hale geldiğini söyledi.
Zaman
DİĞER HABERLER
OGS-KGS yerine temmuzda 'HGS' geliyor
Otomatik Geçiş Sistemi ve Kartlı Geçiş Sistemi kaldırılıp yerine Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) devreye s
Operasyonları ülkeyi kara listeden çıkardı
Emniyet son iki yılda taklit operasyonlarında milyonlarca liralık çakma ürün ele geçirdi.






































