Tommy Hilfiger 3 milyar dolara satıldı
Anlaşmaya göre, Phillips-Van Heusen, 2,6 milyar doları nakit ve 379,9 milyon doları hisse olarak ödeyecek ve ayrıca 137,6 milyon dolar tutarındaki borcu üstlenecek.
Apax Partners başkanlığındaki grup Tommy Hilfiger'ı Mayıs 2006'da 1,2 milyar avroya satın aldıktan sonra 400 milyon avrodan fazla yatırım yaparak çalışan sayısını 1000'in üzerine ve 574 olan mağaza sayısını 1,002'ye çıkarmıştı.
Bünyesinde Calvin Klein, Van Huesen, Arrow, IZOD ve Bass gibi markaları bulunduran Phillips-Van Heusen'in Üst Yöneticisi ve Başkanı Emanuel Chirico, Tommy Hilfiger'ı satın almalarının bazı markalarının uluslararası pazarlara açılmasına yardımcı olacağını umduğunu söyledi.
Tommy Hilfiger'ın Üst Yöneticisi Fred Gehring bu görevine devam edecek ve aynı zamanda Phillips-Van Heusen's uluslararası operasyonlarının üst yöneticisi ile yönetim kurulu üyesi olacak.
DİĞER HABERLER
Netten eski bilgisayarını sattı ama!
Son yıllarda internet siteleri üzerinden mal satışları hızla artıyor.
İşçinin prim farkını devlet ödeyecek
Yeni Teşvik Sistemi’nde, az gelişmiş illerde işçi primlerinin bir kısmını devlet karşılayacak.






































