Zeytinburnu'nda, 4 bina boşaltıldı
İncelemede, söz konusu binanın sağ ve sol tarafında 8 ve 12 numaralı 4 katlı binaların da tehlike arz ettiği görüldü. Bunun üzerine 3 bina da boşaltılarak mühürlendi.
Çevresinde güvenlik şeridi oluşturulan binaların yıkılıp yıkılmayacağına, yarın yapılacak ayrıntılı teknik incelemenin sonucuna göre karar verileceği öğrenildi.
Belediye ekiplerinin, giriş-çıkışları ve içerideki eşyanın çalınmasını engellemek amacıyla, mühürlenen binaların önünde sabaha kadar nöbet tutacağı ifade edildi.
Evlerinden ayrılan vatandaşlardan bazılarının, geçici olarak akraba ve yakınlarının evlerine yerleştikleri öğrenildi.
Bu arada, Zeytinburnu Belediyesi teknik ekiplerinin, Beştelsiz Mahallesi 117 Sokak 15 numaradaki 2 katlı iş yerini de aynı gerekçeyle boşaltarak mühürlediği öğrenildi.
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK yine 'çocuklara' yöneldi
Terör örgütü PKK, militan eksikliğini gidermek için yeniden çocuklara yöneldi.
Şehit polis Geben, çatışmada şehit düşmüş
Polisimizin patlama öncesi teröristlerle girdiği çatışmada yaşamını yitirdiği bildirildi.





































