26. ÜNİVERSİTELER YAŞAR SEVİM PLAJ HENTBOLU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
26. Üniversiteler Yaşar Sevim Plaj Hentbolu Türkiye Şampiyonası, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirildi. Şampiyona, 1 Temmuz’da Köyceğiz Belediyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun iş birliği ve Köyceğiz Kaymakamlığının desteğiyle başladı. 18 takım, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.
ŞAMPİYONALIĞIN GURURU VE TEŞEKKÜRLER
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Koordinatörü Serdar Eler, şampiyonanın başarıyla tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Eler, “Türkiye’de en uzun süreli plaj hentbolu organizasyonu bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gayet güzel, keyifli maçların yer aldığı bir müsabaka ortamındaydık. Emeği geçen bütün arkadaşlara, tertip komitesine ve federasyona teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
DAĞILAN DERECELER VE ÖDÜLLER
Turnuvada kadınlar kategorisinde Uludağ Üniversitesi birinci, Gazi Üniversitesi ikinci ve Erciyes Üniversitesi üçüncü sırayı aldı. Erkekler kategorisinde ise Dumlupınar Üniversitesi birinci oldu, Özyeğin Üniversitesi ikinci, Marmara Üniversitesi ise üçüncülüğü elde etti. Açık alandaki mücadelede, Köyceğiz Gençlik birinci, Bıldırcınspor ikinci ve Köyceğiz Aslanları üçüncü sırayı aldı. Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları, Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve diğer yetkililer tarafından takdim edildi.