3 büyük kulübün kozmetik ürünleri piyasaya çikti

ISTANBUL - Kozmospor tarafindan üretilen Fenerbahçe, Galatasaray ve Besiktas kulüplerinin kozmetik ürünleri düzenlenen basin toplantisiyla tanitildi.

Taraftarlara kendi takimlarinin parfümlerini almalari konusunda çagrida bulunan futbolcular, A Milli Takimin Isviçre ile oynacayacagi baraj maçlarinda milli takimdaki arkadaslarina basarilar dilediler.
“BIZ HEP DOSTUZ”

Bu arada tanitima katilan 3 büyük kulübün yöneticileri, son haftalarda kulüpleri bazinda yasanan üst düzey gerginligin aksine dostluk mesaji verdiler. Galatasaray Kulübü 2. Baskani Turgay Kiran, “Biz Fenerbahçe ve Besiktas ile her zaman dostuz. Yüzyillara dayanan bir dostlugumuz var. Rekabet tabi ki olacak. Ama önce fair – play. Birkaç hafta sonra Fenerbahçe ile bir derbi maçimiz var. Onlari en iyi sekilde agirlayacagiz. Tabii ki kazanan tarafin biz olmasini istiyoruz” seklinde konustu.

Besiktas Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ürünsak ise, Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin berabere bitmesini istediklerini kaydederek, taraftarlardan da kulübün orjinal ürünlerini alarak takimlarina sahip çikmalarini istedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray ile her zaman dost olduklarin kaydeden Ürünsak, kulüpler bazinda ara sira istenmeyen demeçlerin verildigini, bunlara dikkat edilmesi geriktigini söyledi.

Fenerbahçe Idari Menajeri Volkan Balli ise, Galatasaray ile oynayacaklari derbi maçi kazanmak istediklerini, ama önce centilmenligin ön plana çikmasi gerektigini kaydetti. Balli, A Milli takimin Isviçre ile oynayacagi maç öncesi tüm taraftarlarin ay – yildizli etkibe destek vermeleri gerektigini söyledi.

Bu arada ürünlerin Fenerbahçe için sari – laci, Galatasaray için “19.05”, Besiktas için ise “always firt” markasiyla satisinin yapilacagi belirtildi. 20 çesitten olusan kozmetik ürünler içerisinde sampuan, jöle, parfüm ve benzeri kisisel bakim ürünleri bulhunuyor.