‘3 kasim öncesi verdigimiz sözü tuttuk’

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Hilmi Güler, Ordu'ya üniversite kurulmasi konusunda 3 Kasim seçimleri öncesinde verdikleri sözü yerine getirdiklerini açikladi.

Ordulu Bakan Hilmi Güler, 3 Kasim seçimleri öncesinde Ordululara verdikleri üniversite sözünün yerine getirdiklerini ifade etti. Hilmi Güler, “Hemsehrilerimiz bilsinler ki, ben ve diger milletvekili arkadaslarim Ordu’nun sorunlari ile yakindan ilgileniyoruz. Ordu, simdiye kadar kavusamadigi hizmetlere birer birer kavusacaktir.” diye konustu.

AK Parti Ordu Il Baskani Fatih Han Ünal ise ‘Ordu Üniversitesi’ ile ilgili gelinen asamanin AK Parti iktidarinin Ordu’ya önem verdiginin göstergesi oldugunu dile getirdi. Ordu’nun meselelerine sahip çikan bir iktidar, bakan ve milletvekillerinin olduguna dikkat çeken Fatih Han Ünal, “Hemsehrilerimize verdigimiz her sözü yerine getirecegiz.” dedi.