Kia Türkiye’de Seltos Modelini Satışa Sunacak

Koreli otomobil markası Kia, Türkiye pazarında önemli yenilikler yapmak amacıyla harekete geçti. Kia Türkiye Genel Müdürü Can Ağyel, Türkiye’de daha önce satışı yapılmamış olan Seltos modelini ithal etmek istediklerini duyurdu. Ağyel, “Seltos’un Avrupa homologasyonu için çalışılıyor. 2026’nın üçüncü çeyreğinde Seltos’u satışa sunmak istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Seltos’un KONUMU

Ağyel, Seltos’un Stonic ve Sportage modellerinin arasında yer alacağını belirtti ve otomobilin fiyatlandırmasının da bu duruma göre şekilleneceğini ifade etti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Trendyol Süper Lig’de 15. Hafta Heyecanı Yaşanıyor

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ve Gaziantep FK ile Alanyaspor ve Antalyaspor maçları öncesi, üst sıralarda heyecan yaratan 7 mücadele tamamlandı.

Serdar Dursun Bahis Skandalına İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Kocaelispor'un forvet oyuncusu Serdar Dursun, Kasımpaşa ile oynanan maçın ardından konuşarak düşüncelerini paylaştı.

Van’ın Tuşba İlçesinde 4,6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Tuşba'da 4,6 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Bölgedeki sarsıntı, halk arasında endişeye yol açtı.

Trabzonspor Göztepe’yi Deplasmanda 2-1 Mağlup Etti

Trabzonspor, Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Göztepe'yi 2-1 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. Galibiyet gollerini Ernest Muçi kaydetti. Göztepe'nin golü ise Dennis'ten geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran Aynı İddialara Yanıt Verdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bazı iddiaların asılsız olduğunu ve Erdoğan'ın bu konularla ilgisinin bulunmadığını açıkladı.