Akaryakıt Fiyatlarına Yarın İndirim Geliyor

Akaryakıt fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Brent petrol piyasasındaki dalgalanmalar ile döviz kurundaki değişiklikler, benzin, motorin ve LPG fiyatlarında doğrudan etki yaratıyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 18 Ekim Cumartesi gününden itibaren benzinin litre fiyatında 1 TL’lik bir indirim yapılması bekleniyor. Bu indirimle birlikte İstanbul’da benzinin fiyatının 51.18 liraya, Ankara’da 52.03 liraya, İzmir’de ise 52.35 liraya düşmesi öngörülüyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Avrupa Yakası’nda güncel fiyatlar şöyle:

Benzin: 52.18 TL

Motorin: 53.27 TL

LPG: 27.71 TL

İstanbul Anadolu Yakası’ndaki fiyatlar ise şöyle:

Benzin: 52.00 TL

Motorin: 53.13 TL

LPG: 27.08 TL

ANKARA FİYATLARI

Ankara’da güncel akaryakıt fiyatları:

Benzin: 53.03 TL

Motorin: 54.29 TL

LPG: 27.60 TL

İZMİR FİYATLARI

İzmir’de akaryakıt fiyatları şöyle:

Benzin: 53.35 TL

Motorin: 54.61 TL

LPG: 27.53 TL

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Van’ın Tuşba İlçesinde 4,6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Tuşba'da 4,6 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Bölgedeki sarsıntı, halk arasında endişeye yol açtı.

Trabzonspor Göztepe’yi Deplasmanda 2-1 Mağlup Etti

Trabzonspor, Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Göztepe'yi 2-1 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. Galibiyet gollerini Ernest Muçi kaydetti. Göztepe'nin golü ise Dennis'ten geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran Aynı İddialara Yanıt Verdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bazı iddiaların asılsız olduğunu ve Erdoğan'ın bu konularla ilgisinin bulunmadığını açıkladı.

Destici: Asgari Ücret Yüzde 50 Artmalıdır

Büyük Birlik Partisi'nin lideri Mustafa Destici, asgari ücrete en az yüzde 50 zam yapılması gerektiğini, 2025'te zam oranının yetersiz kaldığını ifade etti.

Louvre Müzesinde Su Sızıntısı Nadir Kitapları Hasara Uğrattı

Fransa'nın Louvre Müzesi'nde yaşanan su sızıntısı, Mısır antik eserler bölümündeki 400'e yakın nadir kitabı zarar verdi.