Osimhen: Galatasaray’da Her Şeyin Üstesinden Gelmeye Hazırım

Victor Osimhen kulübünü çok seviyor

Galatasaray’ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, UEFA’nın resmi internet sitesine verdiği röportajda kulübü ile birlikte her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır olduğunu ifade etti. Osimhen, “Galatasaray’da her şeyin üstesinden gelmeye hazırım; iyi, kötü ve çirkin – ama umarım kötüden çok, iyi olur” dedi.

İNSANLAR İNANILMAZDI

Galatasaray’a katılma sürecinden bahseden Osimhen, İstanbul’a vardığında karşılaştığı kalabalığı hayranlıkla anlattı. “İstanbul’a vardım ve hayatımda daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Havaalanında bu kadar çok insan olması inanılmazdı. Birçoğu uçuşları takip ediyordu, her şeyle uğraşıyorlardı. Sanırım sabahın ikisi veya üçüydü. Birçoğu baba, çoğu koca, çoğu eş. Aileleriyle uyuyup evde dinlenmeleri gerekiyordu ama dışarıda tek başlarınaydılar” şeklinde konuştu.

ÇOK FAKİR BİR AİLEDEN GELDİM

Osimhen, Nijerya’daki zor yaşam koşullarına değinerek, “Çok fakir bir aileden geldim. 7 kardeşin en küçüğüyüm. Annemi çok küçük yaşta kaybettim, babam da 2020’de vefat etti” ifadelerini kullandı. Ayrıca, doğduğu ve çocukluğunun geçtiği “Olusosun” bölgesi hakkında, “Olusosun beni bugünkü insan yapan yerdi ve ne kadar çok şey verdiğini söylemesem de hayat yolculuğumda bana yardımcı olan hayat dersleri verdi” dedi.

O ADAMA MİNNETTAR OLMALIYIM

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarı elde etme arzusunu dile getiren Osimhen, “Buraya geldiğimde başkanla konuştum ve Şampiyonlar Ligi’nde gerçekten fark oluşturmak istiyoruz. Türkiye’de, bu yıl tüm dünyanın tanıyacağı takım olduğumuzu göstermek istiyoruz, çünkü Avrupa’da gerçekten harika bir şey başardık” şeklinde belirtti. Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba için de övgü dolu sözler sarf eden Osimhen, “Drogba’nın oyun stilini gördüm ve oyunumu onunkine benzetmeye, nasıl oynadığını ve futbol dışında nasıl yaşadığını görmeye çalıştım. Bu yüzden o adama minnettar olmalıyım çünkü şu anki halime bakılırsa başarılarımın bir kısmını ona borçlu olduğumu düşünüyorum” diye ekledi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Hırsızlık Olayının Azmettiricisi Yakalandı: Altınlar Bozduruldu

Ümraniye'de bir hırsız, ev sahibine saldırarak bileziklerini alıp yatak odasına kapattı. Kadın, panikleyip camdan atladı. Hırsızı organize edenin ise kadının akrabası olduğu belirlendi.

Macaristan Başbakanı Orban Türkiye Ziyaretinde Gündemi Değerlendirecek

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Türkiye'ye yarın bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret sırasında uluslararası ilişkiler ve çeşitli anlaşmalar masaya yatırılacak.

Gözaltına Alınan Ahmet Çakar Hastaneye Kaldırıldı

Futboldaki bahis soruşturması kapsamında gözaltına alınan spor yorumcusu Ahmet Çakar, sağlık durumundaki endişeler nedeniyle hastaneye sevk edildi.

Altın Ve Gümüş Hırsızlığı Soruşturmasında 10 Gözaltı

Büyükçekmece Adliyesi'nde gerçekleşen soygunla ilgili soruşturma devam ediyor. Firari Erdal T.'nin eşinin ailesinin de bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

TBMM Bütçe Görüşmeleri Yarın Başlıyor

Bütçe görüşmeleri TBMM Genel Kurulu'nda 14 gün sürecek. Bu süreçte Meclis'e ziyaretçi kabul edilmeyecek ve siyasi parti grup toplantıları gerçekleştirilemeyecek.