A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda oynadığı hazırlık maçında Lüksemburg’u 2-1 yendi.
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Hollanda ile oynadığı maçta son dakikalarda yediği golle 1-1 berabere kalarak 1 puan alan Millilerimiz deplasmanda Uluslararası hazırlık karşılaşmasında Lüksemburg ile berabere geldi. Stade Josy Barthel Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-1 millilerimizin üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın ilk yarısında Türkiye, 4.dakikada Mevlüt Erdinç'in golüyle öne geçerken Lüksemburg bu gole 30.dakikada Mario Mutsch ile karşılık verince ilk devre 1-1'lik beraberlikle kapandı.
Mücadelenin ikinci yarısında dakika 87'de Hakan Çalhanoğlu'nun uzaktan çektiği harika şut gol olunca, millilerimiz maçı 2-1'lik skorla sahadan galip ayrıldı. Bu golle Hakan, milli forma ile ilk golüne imza attı.