GENÇLER ARASINDAKİ TRAFİK KAZASI
Adana’da 16 yaşındaki bir gencin sosyal medya için tabanca ile çektiği video sırasında, maalesef arkadaşının ölümüne sebep olduğu anlaşıldı. Olay, 21 Nisan’da Seyhan ilçesine bağlı Mıdık Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, 14 yaşındaki Murat Aras Hirman’ın kullandığı motosikletin arkasında oturan 16 yaşındaki M.E.Ş., eğlenceli bir içerik oluşturmak amacıyla video çekmeye başladı. İşte tam bu esnada, M.E.Ş.’nin elindeki tabanca kazara ateş aldı. Kurşun, motordaki Hirman’a isabet etti.
AĞIR YARALANMA VE HASTANE SÜRECİ
Hirman, bu olay sonucunda ağır yaralandı. M.E.Ş. hemen 112 Acil Komuta Merkezi’ni arayarak “Arkadaşım vuruldu” şeklinde ihbarda bulundu. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, Hirman’ı Adana Şehir Hastanesi’ne taşıdı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan 14 yaşındaki çocuk, 9 gün süren zorlu yaşam mücadelesine rağmen, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, silahın kazara ateş aldığı tespit edildi. Bu gelişmelerin ardından M.E.Ş. gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin sonrasında mahkemeye çıkarıldı. Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.