Adıyaman’da Akrabalar Arasında Silahlı Kavga Meydana Geldi

Adıyaman’da akrabalar arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Sümerevler Mahallesi’nde akraba olan iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Bu kargaşada M.A (51) adlı şahıs, vücuduna isabet eden mermiden yaralandı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine ulaşıp müdahale eden sağlık ekipleri, yaralı M.A’yı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne taşıdı. Hastanede tedavi sürecine alınan M.A’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kavga olayıyla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili geniş çaplı çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Türkiye: Gazze Konusunda Netanyahu Hakkında Yakalama Emri

Türkiye, 37 İsrailli yetkili, including Netanyahu, hakkında "İnsanlığa Karşı Suçlar" ve "Soykırım" iddialarıyla yakalama kararı aldı.

Antalya: Turizmde Cumhuriyet Tarihi Rekoru

Kültür ve Turizm Bakanı, Antalya'nın 2025 ekim ayında ziyaretçi sayısında yeni bir rekor kıracağını sosyal medya üzerinden açıkladı.

İrfan Can Kahveci A Milli Takım Aday Kadrosunda

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan İrfan Can Kahveci, A Milli Takım'ın aday kadrosuna dahil edildi.

Minibüsler Engelli Geçişini Kapatınca Tepki Çekti

Manavgat'ta PTT minibüsleri, kaldırım ve engelli geçişlerini kapatarak sorun yarattı. Engelli bir vatandaşın uyarısı sonrası minibüs geri çekilerek yol boşaltıldı.

Ülker 2025 Yılı Dokuz Aylık Finansallarını Açıkladı

Ülker Bisküvi, 2025'in ilk dokuz ayında 80,9 milyar TL ciro elde etti.