Alanya’da Polonyalı Şahıs Bayrağı Aldı

ANTALYA’DA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir Polonya vatandaşı, gece saatlerinde bir iş yerinde bulunan Türk bayrağını sökmeye çalıştı. Bu olay, güvenlik kameralarına yansıdı ve sonrası için yürütülen soruşturma dikkat çekti. Olay, Kızlarpınarı Mahallesi Kızlarpınarı Caddesi üzerinde gerçekleşti.

OLAYIN GARİP DETAYLARI

Gece geç saatlerde caddede yürüyen 28 yaşındaki Polonya uyruklu B.J.P., bir hırdavatçı dükkanının dış kısmındaki brandadaki Türk bayrağını yerinden çıkardı. Sabah iş yerine gelen işletme sahibi Barış Saraç, bayrağın kaybolduğunu fark etti. Durumdan şüphelenen Saraç, “Sabah işyerime geldiğim zaman Türk bayrağımın yerinde olmadığını fark ettim. Geriye dönük kamera kayıtlarına baktım. Gece saatlerinde bir arkadaş bayrağı yerinden çıkartarak yerinden alıp götürüyor” şeklinde konuştu.

POLİSE HABER VERDİ

Kamera kayıtlarını inceleyen Saraç, bayrağı çalan kişiyi gördükten sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, kimliği belirlenen B.J.P.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette yapılan işlemlerinin ardından şahıs, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik kameralarındaki görüntüler olayla ilgili soruşturmanın bir parçası olarak değerlendiriliyor. Olayın detayları ise araştırılmaya devam ediyor.

ÖNEMLİ

Keçiören’de Sel Felaketi Yaşandı

Keçiören'de meydana gelen sağanak sonrası yaşanan sel felaketinde, Asuman Peker ve kızı suya kapıldı. İkili son anda kurtulmayı başardı; Peker, olayın dehşetini paylaştı.

Hayvanların Bakımı İnsanlık Görevidir

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sahipsiz hayvan bakımı ve trafik güvenliği konusunda insani ve hukuki sorumluluklar olduğunu ifade ederek, yerel yönetimle iş birliği yapacaklarını açıkladı.

Daha Fazlası!