Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Alanya Spor ile Gaziantep FK, Alanya’nın ev sahipliğinde karşı karşıya geliyor. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.
GAZİANTEP FK’NIN İLK TEHLİKESİ GÖZDEN KAÇMADI
Maçın 8. dakikasında Gaziantep FK, sol kanattan etkili bir atak geliştirdi. Bayo’nun ceza sahası içerisindeki vuruşu, topun direğin dibinden az farkla üstten auta çıkmasıyla sonuçlandı. Ardından, 45. dakikada Makouta’nın sert şutu, kaleci Zafer tarafından son anda karşılanarak kornere çeldi.
HAKEMLER: OĞUZHAN AKSU, OSMAN GÖKHAN BİLİR, OGÜN KAMACI
Alanyaspor’un dizilişi; Ertuğrul Taşkıran, Lima, Aliti, Ümit Akdağ, Ruan, Makouta, Janvier, Yusuf Özdemir, Hagi, İbrahim Kaya ve Ogundu ile sahada yer aldı. Yedek oyuncular arasında ise Victor, İzzet Çelik, Efecan Karaca, Enes Keskin, Meschack, Hwang, Fatih Aksoy, Viana, Maestro ve Hadergjonaj bulunuyor. Teknik direktörlüğü Joao Pereira üstleniyor.
GAZİANTEP FK’NIN KADROSU
Gaziantep FK, Zafer Görgen, Perez, Arda Kızıldağ, Semih Güler, Nazım Sangare, Melih Kabasakal, Camara, Kozlowski, Maxim, Yusuf Kabadayı ve Bayo ile sahadaki yerini aldı. Yedek futbolcular arasında Burak Bozan, N’Diaye, Bacuna, Lungoyi, Sorescu, Boateng, Ali Osman Kalın, Kulasin, Nizet ve Ogün Özçiçek yer alıyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, takımın başında bulunuyor. Sarı kart ise Aliti’ye gösterildi.
then "Add to Home Screen"