AMASYA’DA ÖLÜMLE SONUÇLANAN KAZA
Amasya’da meydana gelen bir kaza, ölümle sonuçlandı. Alınan bilgilere göre, Göynücek ilçesi ile Amasya merkez arasında sefer yapan 59 yaşındaki Erol Yaban’ın kullandığı yolcu minibüsü, Oluz köyü kavşağı civarında kontrolü kaybederek patates ekili bir tarlaya düştü.
YARALILAR VE MÜDAHALE
Yolda geçen minibüs birden fazla takla attı. Araçta bulunan sürücü ile birlikte dört yolcu yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine acil sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri hemen bölgeye yönlendirildi. Yaralılar, Merve Kiraz, Mert Batur Köseibiş, Nurdane Şahin ve Memiş Koç, ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi.
KURTARILAMAYAN YARALI
Ağır yaralanan Memiş Koç (55) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Kazayla ilgili olarak gereken bir soruşturma başlatıldı.