Aşı İtirafı: Biden Yönetimi Baskı Yaptı

SANSSIZ BASKILAR

Sosyal medya platformlarının sahibi META’nın CEO’su Mark Zuckerberg, Biden yönetiminin sansür konusunda kendilerine baskı yaptığı hakkında konuştu. Zuckerberg, Covid-19 sürecinde Biden yönetiminin aşı karşıtlarına karşı sansür uygulamak istediğini belirtti.

AŞI KARŞITLARINA YÖNELİK HAREKETLER

Zuckerberg’in yaptığı açıklamalara göre, yönetim sağlık politikaları çerçevesinde aşı karşıtlarını hedef alarak, sosyal medya platformları üzerinden içerik kontrolü sağlamaya çalışıyor. Bu durum, ifade özgürlüğü ve bilgi paylaşımı gibi konularda önemli tartışmalara yol açıyor.

ÖNEMLİ

Otoyolda Parçalanmış Ceset Bulundu

Sakarya'daki Anadolu Otoyolu'nda bir kişi parçalanmış cesediyle bulundu. Jandarma, olası kaza ihtimalini değerlendirirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mehmet Kazan Portekiz’de Golf Şampiyonu Oldu

Milli golfçü Mehmet Kazan, 2025 EDGA Tur Portekiz'in ikinci ayağında şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Organizasyon, Avrupa Engelliler Golf Birliği tarafından düzenleniyor.

Daha Fazlası!