Atamalar Resmi Gazete’de Yayınlandı

ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI YAYIMLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile belirli kurum ve kuruluşlarda yeni atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kararlar doğrultusunda hazine ve maliye müfettişliğine, yeterlik sınavında başarılı olan Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcısı Emrah Turgut atandı.

KURUM VE KURUMLARDA ATAMALAR GERÇEKLEŞTİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde açık bulunan çeşitli il müdürlüklerine yapılan atanmalarda Bitlis İl Müdürlüğü’ne Mehmet Çelik, Edirne İl Müdürlüğü’ne Muhammet Esat Nuhoğlu, İstanbul İl Müdürlüğü’ne Orhan Oğuz Türk, Kahramanmaraş İl Müdürlüğü’ne Serhat Yay, Kars İl Müdürlüğü’ne Volkan Hasan Üstündağ, Kırklareli İl Müdürlüğü’ne İbrahim İşbecer, Uşak İl Müdürlüğü’ne Muğla İl Müdürü Muzaffer Akgül ve Muğla İl Müdürlüğü’ne Munise İlkay Konuk getirildi.

DEVLET SU İŞLERİ VE ÇAY İŞLETMELERİNE ATAMALAR

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nde de açık bulunan bölge müdürlüklerine yapılan atamalarda ise 1. Bölge Müdürlüğü’ne İnan Gündüz, 10. Bölge Müdürlüğü’ne Osman Erkan, 17. Bölge Müdürlüğü’ne 16. Bölge Müdürü Cihan Aksoy, 18. Bölge Müdürlüğü’ne Zafer Akın, 21. Bölge Müdürlüğü’ne Birol Çınar, 24. Bölge Müdürlüğü’ne Serdar Kotan ve 25. Bölge Müdürlüğü’ne Olcay Çubukcu atandı. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünde ise yönetim kurulu üyeliklerine Erdinç Hatinoğlu, Zeki Karaoğlu ve Ferat Turgut ataması yapıldı.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREVDEN ALMALAR

Karayolları Genel Müdürlüğü’nde de önemli atama kararları aldı. 1. Bölge Müdürlüğü’ne Şenol Altıok, 3. Bölge Müdürlüğü’ne Gökhan Köroğlu, 4. Bölge Müdürlüğü’ne 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır, 5. Bölge Müdürlüğü’ne 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, 7. Bölge Müdürlüğü’ne 3. Bölge Müdürü Serdar Ateş, 9. Bölge Müdürlüğü’ne İlker Travaç, 11. Bölge Müdürlüğü’ne Demirhan Erol, 12. Bölge Müdürlüğü’ne Fatih Günaydın, 13. Bölge Müdürlüğü’ne Hasan Sarıoğlan, 15. Bölge Müdürlüğü’ne 12. Bölge Müdürü Alparslan Eşlik, 16. Bölge Müdürlüğü’ne Yusuf Yaşar Öcal, 18. Bölge Müdürlüğü’ne Hakan Yenilmez ve Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürlüğü’ne Erdoğan Dedeoğlu atandı.

GÖREVDEN ALINAN İSİMLER

Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Güven görevden alındı. Karayolları Genel Müdürlüğü’nde ise 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak, 7. Bölge Müdürü Rifat Silov, 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan, 15. Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan ve 16. Bölge Müdürü Mustafa Türksoy’un görevden alınması kararlaştırıldı.

ÖNEMLİ

İsrail Ordusu Gazze’ye Saldırıyor

Gazze Şeridi'nde İsrail ordusunun gerçekleştirdiği hava saldırılarında, kadın ve çocuklar da dahil olmak üzere 40 Filistinli hayatını kaybetti. Çok sayıda ev ve barınak tahrip oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Başlıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezon son haftası yarın Türk Telekom ile Beşiktaş Fibabanka karşılaşmasıyla başlayacak. İlk 6 sırayı alan takımlar play-off’a yükselecek.

Daha Fazlası!